Rintalan Tila

 

Rintalan Tila

Luomutilamme on erikoistunut suomenlampaiden kasvattamiseen ja niistä saatavien monipuolisten ja laadukkaiden tuotteiden myyntiin. Lisäksi kasvatamme kainuunharmas -rotuisia lampaita. Tila sijaitsee Varsinais-Suomessa, Pöytyän kunnassa. Rintalan tilalta myydään karitsan- ja lampaanlihaa tuoreena, savustettuna ja makkaroiksi tai säilykkeiksi jalostettuna, sekä villaa lankoina tai huovutusvillana ja taljat mm. sisustukseen, lastenvaunuihin, autoon, kotaan, parvekkeelle, veneeseen, hoitoalustaksi.

Verkkokaupastamme löydät lähinnä villatuotteita: ihania kotimaisia luomulampaan taljoja, lankoja, huovutusvillaa, villahuopapohjallisia ja myös lihasäilykkeet on tilattavissa. Muut lihatuotteet myydään suoramyyntinä. Lisätietoja www.rintalantila.fi

Verkkokauppaan lisätään tuotteita ehtimisen rajoissa ja tarpeen mukaan. Eli jos et löytänyt etsimääsi, laita vaikka viestiä yhteydenottolomakkeella, niin korjataan tilanne jos mahdollista.

Tuotemerkkimme langoissa on Kaikki luonnonväriset langat jotka on nimetty lampaidemme mukaan, on kehrätty omien lampaidemme pehmeästä villasta. Niitä ei ole värjätty eikä muutenkaan käsitelty sen enempää kuin on pakko. Niissä on yhä reilusti lanoliinia jäljellä. Sen ansiosta lankaa on ihana neuloa ja valmiina neule hylkii likaa paremmin. Langat tehdään suomenlampaiden villoista, paitsi Iivari, joka on Kainuunharmas-rotuisten lampaiden villaa. Kainuunharmailla on jopa vieläkin pehmeämpi villa kuin suomenlampaalla.

Käy tutustumassa tarkemmin lammastilaan: www.rintalantila.fi ja seuraa ajankohtaisia kuulumisia Facebookissa www.facebook.com/rintalantila tai Instagram: rintalantila

Nautinnollisia ostoshetkiä ja ennenkaikkea ihanaa aikaa käsityön tai kotimaisen laatutuotteen parissa!

  laitumella

Ota yhteyttä!


Anne Rintala p. 0500 448 552, luomuvilla@gmail.com

Käy katsomassa YouTubessa Rintalan Tilasta kertovat videot, jotka on Ravintolalaiva Cindyn väki, sittemmin Kaks kokkii. Videot löytyvät tästä ja tästä.