II-laadun talja, valkoinen

62,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 002009

II-laadun talja, valkoinen

Suurenna klikkaamalla

2-laadun taljoja esim. ulkopenkeille, pulkkaan tai lemmikille. Karva ei ole niin kaunis tai tasainen kuin 1-laadun taljoissa, näissä yleensä on myös reikiä, mutta ovat monessa käytössä oikein toimivia. Taljat ihan normaalikokoisia. Suomenlampaan taljat ovat pehmeitä ja villa on luonnostaan kiharaa. Karvan pituus on noin 4-10 cm.

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia.

Pituus noin 105cm. Leveys kainalosta n. 50-60 cm, levein kohta n. 80 cm.

Huomaa että valkoinen talja on luonnonvalkoinen, ei puhtaanvalkoinen.

Kommentit kohtaan voi laittaa mihin käyttöön taljan haluaa tai toiveen karvan pituudesta, niin voimme valita tarkoitukseen sopivimman.

 

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.