Lampaantalja, TARJOUS

Alk. 70,00 €

Tuotekoodi: 002012

Lampaantalja, TARJOUS

Suurenna klikkaamalla

Tarjoustalja musta Tarjoustalja ruskea Tarjoustalja valkoinen

Edullisempia taljoja esim. huvimajaan, parvekkeelle, pulkkaan tai lemmikille. Karva ei ole niin kaunis tai tasainen kuin I-laadun taljoissa, saattaa myös olla pieniä reikiä, mutta monessa käytössä oikein toimivia. Taljat ihan normaalikokoisia. Suomenlampaan taljat ovat pehmeitä ja villa on luonnostaan kiharaa. Karvan pituus on noin 4-10 cm.

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei'ät ovat mahdollisia. Huomaa että valkoinen talja on luonnonvalkoinen, ei puhtaanvalkoinen.

Pituus noin 105cm. Leveys kainalosta n. 50-60 cm, levein kohta n. 80 cm.

Kommentit kohtaan voi laittaa mihin käyttöön taljan haluaa tai toiveen karvan pituudesta, niin voimme valita tarkoitukseen sopivimman.

 

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.