Lampaantalja valkoinen 98e

98,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 002020

Lampaantalja valkoinen 98e

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

Uusi erä upeita taljoja saapunut muokkamosta. Nyt on valinnanvaraa, myös isoja kokoja.

Tämä talja on suurempi kuin ns. normaalikokoinen talja.

Suomenlampaan talja on pehmeä,  sen villa on kiiltävää ja luonnostaan kiharaa. Karvan pituus vaihtelee n. 4-8 cm. Kirjoitathan tilauksen kommenttikenttään mihin tarkoitukseen talja tulee ja minkä mittaista karvaa toivot. Osaamme sitten valita tarkoitukseen parhaiten sopivan taljan. Suurin osa näistä taljoista on keskimittaisella karvalla, n. 6 cm. Huomaa että valkoinen talja on luonnonvalkoinen, ei puhtaanvalkoinen.

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei´ät ovat mahdollisia.

Pituus noin 100-115 cm. Leveys leveimmästä kohdasta 80-90 cm.

 

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.