Yksilöllinen ruskea talja

140,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 002022

Yksilöllinen ruskea talja

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

Tämä talja on upea!
Kaunis epätasainen väritys johtuu auringon haalistamasta karvasta, näitä tulee vain kesän jälkeen.

Talja on suurikokoinen ja karva tiivis. Nahka on paksu, joten suosittelemme tätä erityisesti lattialle tai muuhun paikkaan, jossa ei tarvita erityisen notkeaa taljaa.


Suomenlampaan talja on pehmeä,  sen villa on kiiltävää ja luonnostaan kiharaa. Karvan pituus n. 4-8 cm.  Väri on lämmin ruskea (kuvassa aavistuksen haalea).


Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia.

Pituus noin 110 cm. Leveys leveimmästä kohdasta 80-90 cm.

 

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.