Yksilöllinen talja Panda 2

128,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 002021

Yksilöllinen talja Panda 2

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

Tämä talja on upea! Huom, myynnissä juuri kuvan talja, toista samanlaista ei ole.

Talja on reilun kokoinen ja karva rouhean kutsuva, mutta ei erityisen kiiltävä. Nahka on suht pehmeä, joten käy hyvin monenlaiseen käyttöön: sohvalle, lattialle, tuolille tai rattaisiin. Karvan pituus n. 5-8 cm. Pituus noin 110 cm. Leveys leveimmästä kohdasta 80-85 cm.

 

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.