Joogamatto /lattiamatto

178,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 002109

Joogamatto /lattiamatto

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

Ihanan pehmeä ja luonnollinen matto. Sopii mainiosti jooga-alustaksi tai matoksi esimerkiksi sängynviereen. Arjen luksusta! Tämä tuote yhdistetään kahdesta taljasta ompelemalla ne turkiskoneella alareunasta yhteen, jolloin lopputulos on symmetrinen. Tuotteeseen on valittu kaksi mahdollisimman hyvin yhteen sopivaa taljaa, joista saadaan yhtenäinen kokonaisuus. Maton pituus vähintään 180 cm. Karvan pituus yleensä keskipitkä n. 4-8 cm.

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Suomenlampaan talja on pehmeä,  sen villa on kiiltävää ja luonnostaan kiharaa.

Huom! Kirjoita lisätietoja -kohtaan minkä värisen ja millä karvan pituudella maton toivot, tiedot käyttötarkoituksesta helpottavat aina sopivien taljojen valintaa, esimerkiksi joogamatto voi olla mukavin ihan lyhytkarvaisena. Tehdään aina tilauksen perusteella, jonka vuoksi toimitusaika on hieman pidempi, yleensä noin 1 viikko.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.