Keinutuolinmatto TARJOUS nro2

120,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 002111

Keinutuolinmatto TARJOUS nro2

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

Tammikuun tarjouksella muutama valmis keinutuolinmatto!

Pituus 170 cm, karva suht lyhyt, ei kovin tuuhea. (Norm. hinnat 148-168e)

Pituutensa puolesta riittää hyvin keinutuoliin, ei valu vaan pysyy paikallaan. Käy myös sängynvierustalle, sohvan istuimelle, penkille tai nojatuoliin. Kahdesta taljasta yhdistetty ompelemalla turkiskoneella sauma.

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Suomenlampaan talja on pehmeä,  sen villa on kiiltävää ja luonnostaan kiharaa.

 HUOM. Kuvassa juuri kyseinen keinutuolimatto, näitä vain 1 kpl tarjolla.

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.