Vauvantalja valkoinen

78,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 002001

Vauvantalja valkoinen

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

Uusi erä hienoja taljoja saapunut. Nyt on hyvä valikoima.

Mainio talja käytettäväksi rattaissa, vaunuissa, pulkassa tai vain lattialla vauvan köllötellessä.

Aito kotimainen lampaantalja sopii myös moneen muuhun käyttöön: Sisustukseen lempituolille tai nahkasohvalle, korituoliin, keinutuoliin,  lattialle, kirjoituspöydän alle jalkoja lämmittämään,  auton penkille,  makuualustaksi vuoteeseen tai retkeilijälle, pyörätuoliin, laavuun, kotaan, veneeseen ja parvekkeelle.

Karvan pituus on puolipitkä, noin 5-8 cm. Keskipitkä karva soveltuu erityisen hyvin vauvataljaksi.

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei'ät ovat mahdollisia. Huomaa että valkoinen talja on luonnonvalkoinen, ei puhtaanvalkoinen.

Pituus noin 100cm. Leveys kainalosta n. 50-60 cm, levein kohta n. 70-80 cm.

Kommentit kohtaan voi laittaa mihin käyttöön taljan haluaa, niin voimme valita tarkoitukseen sopivimman.

 

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.