Lampaantalja valkoinen pitkävillainen

78,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 002002

Lampaantalja valkoinen pitkävillainen

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

Uudet upeat taljat saapuneet muokkaamolta. Nyt on valinnanvaraa ja kauniita taljoja.

Aito kotimainen lampaantalja sopii moneen käyttöön: Sisustukseen lempituolille tai nahkasohvalle, korituoliin, keinutuoliin,  lattialle, kirjoituspöydän alle jalkoja lämmittämään,  auton penkille, lasten vaunuihin, rattaisiin ja pulkan pehmusteeksi, makuualustaksi vuoteeseen tai retkeilijälle, pyörätuoliin, laavuun, kotaan, veneeseen, parvekkeelle ja lemmikille.

Suomenlampaan talja on pehmeä,  sen villa on kiiltävää ja luonnostaan kiharaa. Karvan pituus on pitkä, noin 10-15 cm.

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei'ät ovat mahdollisia. Huomaa että valkoinen talja on luonnonvalkoinen, ei puhtaanvalkoinen.

Pituus noin 105cm. Leveys kainalosta n. 50-60 cm, levein kohta n. 80 cm.

Kommentit kohtaan voi laittaa mihin käyttöön taljan haluaa, niin voimme valita tarkoitukseen sopivimman.

 

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.