Lampaantalja luonnonmusta

78,00 €

Varastossa: Tuotetta saatavilla.

Tuotekoodi: 002004

Lampaantalja luonnonmusta

Suurenna klikkaamalla

Muut tuotekuvat

Aito kotimainen lampaantalja sopii moneen käyttöön: Sisustukseen lempituolille tai nahkasohvalle, korituoliin, keinutuoliin,  lattialle, kirjoituspöydän alle jalkoja lämmittämään,  auton penkille, lasten vaunuihin, rattaisiin ja pulkan pehmusteeksi, makuualustaksi vuoteeseen tai retkeilijälle, pyörätuoliin, laavuun, kotaan, veneeseen, parvekkeelle ja lemmikille. Onpa taljan pala mainio vaikka moottoripyörän tai polkupyörän satulassa.

Suomenlampaan talja on pehmeä,  sen villa on kiiltävää ja luonnostaan kiharaa. Karvan pituus vaihtelee, normaali on noin 4-8 cm. Kerro, jos haluat lyhytkarvaisen tai pitkäkarvaisen taljan.

Kaikki  myymämme taljat ovat peräisin omista lampaistamme ja ne ovat perinteisesti ja luontoystävällisesti kotimaassa muokattuja. Ne ovat turvallisia käyttää, eivätkä aiheuta allergiaa, muokkauksessa ei ole käytetty kromia. Lampaantalja on luonnontuote, jolloin myös pienet rei´ät ovat mahdollisia.

Pituus noin 105cm. Leveys kainalosta n. 50-60 cm, levein kohta n. 80 cm.

Kommentit kohtaan voi laittaa mihin käyttöön taljan haluaa, niin voimme valita siihen tarkoitukseen sopivimman.

 

Hoito-ohjeet:
Tuuleta ja pudistele reippaasti. Talvella sitä voi puhdistaa pakkaslumella. Suoravillaista taljaa voi harjata pinnalta kuohkeaksi, mutta kiharakarvaista taljaa ei kannata harjata, koska kiharat aukeavat. Jos taljalle tulee tahra, voi villaa puhdistaa kostealla tai miedolla saippualiuoksella.

Nahkapuolen kastelemista tulee välttää. Jos nahka kostuu ja kuivuttuaan tuntuu kovemmalta, sitä voi käsitellä nahan käsittelyyn tarkoitetulla aineella ja hieroa pehmeämmäksi. Ei vesipesua. Villa hylkii likaa luontaisesti. Hyvin hoidettuna ja kuivassa säilytettynä talja voi kestää jopa kymmeniä vuosia.